Monday, July 2, 2012

Back to the roots 31.7-28.8
Because one picture tells more than thousand words ever could. We are travelling to Budapest by plane from Tampere. Every other travelling will be done by car, bus or train. :) I can´t wait to go back to my home. I just love Bosnia and Croatia and I always will. This time we won´t travel with our parents, because they are  already there. :) I hope this trip will be the best of them all.

6 comments:

 1. joj draga, i ja cu ove godine dole, malo u spilt, zagreb, bosnu ( ako stignem) i na plitvice :)
  provedi se lijepo :)

  ReplyDelete
 2. Kuulostaa kivalta :)
  Oletteko pakolaisia? Oletko joskus harkinnut muuttavasi takaisin juurillesi?

  ReplyDelete
 3. Ollaan. Jugoslavian sisällissota meidät suomeen toi. Voisin todellakin muuttaa sinne :) Rakastan niitä maita, sitä luontoa ja kulttuuria niin paljon :) Harmittaa ettei voi useemmin vuodessa reissata sinne, mut sitten eläkkeellä o aikaa vaa ja elellä siellä ja täällä ja missä vaan:D!

  ReplyDelete
 4. Uskon, että siellä on todella kaunista! Ilmeisesti haaveenasi oli myös tulevana lääkärinä palata auttamaan kotiseutusi ihmisiä?

  Itse lähden käymään Zagrebissa syksyllä, ensimmäistä kertaa niillä seuduilla :)

  ReplyDelete
 5. Juu sinne tai afrikkaan tai mihinkä vaan missä lääkäreitä "oikeesti" tarvitaan muuhunkin kun määräämää buranaa nuhaan. Ois huippua hommaa varsinkin sellasten kanssa tehdä töitä joilla ei oo ite oikeesti varaa lääkäriin.

  Ohoo :) mistäs moinen matkakohde? ;D Ihanko ite meet vai mite? :) Kuin pitkäks aikaa? :)

  ReplyDelete
 6. Ihan viikoksi vaan, yliopiston lähettämänä eräälle kurssille :)
  Onnea lääkisopintoihisi!

  ReplyDelete