Friday, June 26, 2015

Feeling good / Hyvä olo

 

It is June and the clock tells me it is 6 pm. Sun is shining and raindrops are falling like if summer doesn't know which side it wants to show to us. Instead of choosing between those two choices it decided to make little rainbows. Those little rainbows are perfect company for me while I'm here painting ans sitting at the balcony with some music and a cup of coffee. Life... Good life.

Kello näyttää ilta kuutta. Kesäkuu alkaa jo olla lopuillaan. Aurinko paistelee ja sadepisarat tiputtelevat kilvan, aivan kuin kesä ei osaisi vielä päättää mitä se meille esittelisi. Sen sijaan, että Kesä valitsisi vain jomman kumman, se on päättänyt piirrellä meille pieniä saateenkaaria. Nuo pienet sateenkaaret ovat juuri oikeanlaista seuraa minulle tällä hetkellä. Maalailen parvekkeellani, katselen koristekukkia, kuuntelen musiikkia ja hörpin hiljaa kahviani. Tämä on elämää... Hyvää elämää.


I've decided to enjoy myself. Actually, it didn't need any kind of decision making- I simply know how to enjoy. It is a really natural part of me. Dreaming, enjoying and gladness, helpfulness and friendliness, activity, relaxing and ingenuity. My days are usually made of all of those. I just cannot get bored. It is a really strange thing for a person who enjoys everything she/he is doing. Anything- I mean it. I clean toilets and feel good, bike in a pouring rain with a smile on my face and laugh at myself when ever I get a chance. I tend to find good things in everything. Maybe because I've used to find good in all and everything. If it doesn't exist there, it will be there through me. I hope you all think like this, that all positive things come from and exist in you. I want to do good, create good and see good. I hope you do too.


Olen päättänyt nauttia olostani. Itseasiassa, ei siihen ole mitään päätöstä tarvittu- minä vain teen niin. Se on luonteva osa minua. Unelmointi, nautiskelu ja ilo, onni, avuliaisuus ja ystävyys, puuhailu, rauhoittuminen ja kekseliäisyys. Niistä on minun päiväni tehty. En osaa tylsistyä, se on hyvin vierasta ihmiselle, joka nauttii kaikesta mitä tekee. Oli se mitä vain, ihan oikeasti. Minä skrabaan vessojakin ihan hyvillä mielin, poljen kaatosateessa naama hymyssäsuin ja nauran itselleni, silloin kun on tilaisuus. Löydän aina kaikesta hyvää, sillä olen tottunut siihen, että kaikkialla on hyvää. Jos ei itsestään, niin sitten minun kauttani. Toivoisin, että te kaikki ajattelisitte, että teissä itsessänne piilee se avain kaikkeen positiiviseen. Minä haluan tehdä hyvää, luoda hyvää ja nähdä hyvää. Toivottavasti tekin.

- Herminica

2 comments: