Friday, April 12, 2013

Friday Morning

My morning smoothie / Aamuinen smoothie

1,5 dl raspberries / vadelmia
one small banana / yksi pieni banaani
1,5 dl natural organic yoghurt (non falovoured!) / maustamatonta luomujugurttia
1,5 dl organic milk / maitoa
1 tsp Maca powder / Macaa
1 tsp Opti- MSM powder / Opti-MSM:ää 
1 to 2 tsp honey or agave syrup / hunajaa tai agave siirappia
a hint of cardamom /  ripaus kardemummaa

It was damn delicious :)! Maybe one of the best ways to start a day :)! It's a true energy bomb! /

Oli kunnon herkkua :) Varmaan yksi parhaista tavoista aloittaa aamu :)! Todellinen energiapommi!
I really love having my own balcony even if the view isn't the most flattering one... It's really nice to step out  to the fresh air straight from my kitchen or just keep the door open during the day and let the fresh air flow in and  hear the birds singing :)/
Tykkään todella paljon siitä, että kämpässä on oma parveke, vaikka tämän yksiöni parvekenäköala ei ole siitä parhaimmasta päästä... Parhautta on kun voi vaan astua keittiöstä suoraan raittiiseen ulkoilmaan tai vaan pitää ovea auki koko päivän ja antaa raittiin ilman ja lintujen viserryksen täyttää koko kämppä :)

Here I am, sipping my smoothie and eating healthy pancakes. I´m planning to hit the gym today (leg- butt day it is!) and then study for my exam on Monday. I just can't believe that weather. It should be April now but it looks like it's early December... I consider that just a little depressing... :) It's as depressing as the fact that I have to study for that exam... I'm not the biggest fan of that course... nor of my neighbor who is still drilling?  He woke me up again and he is keeping my ears in pain for the rest of this day... or at least I assume that. I decided not to go to Mikkeli for this weekend, I really need some own space right now. :) There's also something else to tell you about, one of my best friends Elina Leskinen (competes with no. 1) is a contestant in The Miss Finland 2013 finals! :) I was so excited when I heard that! I have to keep my fingers crossed for her! :) I wish her a luck!

Täällä ollaan, hörpin tuota vallattoman ihanaa smoothietani ja syön terveyspannareita. Suunnitelmissa olisi vielä raahata jalat ja berberi salille rääkättäviksi, minkä jälkeen uppoudun taas maanantain tenttimatskuihin. Yhtä asiaa en voi käsittää ja se on tuo keli tuolla ulkona, eikös nyt olisi jo huhtikuun eikä aikaisen joulukuun aika? Siltä tuolla ainakin näyttää tänään, vaikka onhan noita aurinkoisia päiviä nyt ollutkin aika mallikkaasti niin pidän silti tuota pilvistä harmautta hieman masentavana... :) Yhtä masentavana kun sitä faktaa että tenttimatskut pitäis ottaa kätösiin taas illalla ja pyhittää koko viikonloppu kurssille, jonka suurimmaksi faniksi en tunnustaudu... Enkä muuten tuon naapurinsedänkään, joka tykkää edelleenkin porailla päivät pitkät. Päätin myös etten lähde viikonlopuksi Mikkeliin, vastahan siellä taas vaihteeksi olin. Tuntuu siltä että tarvitsen hieman omaakin aikaa ja tämä yksinoleminen sopii tälle tytölle oikein hyvin, saanpahan luku- ja reenirauhan :). On mulla toinenkin jännittävä uutinen! Yksi parhaista ystävistäni kilpailee Miss Suomi 2012 finaalissa numerolla 1! Elina heitti hyvän yllärin kehiin tänä vuonna! Täytyy pidellä peukkuja pystyssä ja toivottaa onnea  matkaan!!!

5 comments:

 1. Täytyykin kokeilla tota smoothieta! Ja tykkään niin paljon näistä teidän postauksista, tuun tosi hyvälle tuulelle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo oli aika herkkua! :D Teen heti huomenna lisää! MIetin että vois yhden porkkanan sinne surauttaa myös sekaan... :) Sais vähän nyt kevään aikana sitäkin paremmin alas niin ois paremmat saumat ruskettua ;)! Ja kiva kuulla että tykkäät, mekin tykätään varsinkin nyt! ^^

   Delete
 2. kiva ku kirjotit suomeks! jatka näin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jatkan aina kun on tälläsiä lyhyitä postauksia, mutta jos tulee pitkä, tyyliin se Western Warchild niin sillon kirjotan vaan enkuks, ettei mee liian pitkäks :)

   Delete
 3. hieno homma kun oot kirjoittanut suomeksi kanssa!! :-)

  ReplyDelete