Thursday, December 27, 2012

Sales shopping

Some of the drinkable xmas gifts. That winter drink from Tertin kartano is really good! We spent our evening by watching Harry Potter movies and drinking this. I´m not sure what was better.. HP or the winter drink... :D

The only things I bought from the Bik Bok and Nelly.com. All other things were from GT, The Body Shop, Glitter or H&M.

Getting to the gym :)

Resting after my favourite one: The one and only Hip Thrust

It has been a time for shopping, having a good time and training. I´m going to the gym tomorrow too with Anni. I like going there with some company. Especially now I´m really pleased with myself. My mouth is much better now so I can continue training again. The pain in the gym is so much better than the one from toot removal or menstruation! :D Because I´m still in Mikkeli and I haven´t got my running shoes with me I can´t go running. That´s a bit pity because the weather is just optimal for that fun. I really thought it would be -27 degs from now on but I guess I was wrong... :D I don´t know how to survive having my too warm Jeane Blush's Tove parka on... Let me show you something I had to order from Nelly.com... A new Linni Jacket from Jeane Blush. I absolutely love it! All I have to do now is to keep my fingers crossed so that it arrives to my parents address before I have to leave! One thing that´s still on my shopping list are the sparklers and champagne!Workouts this week:
Sunday: LesMills Bodypump + Bodybalance
Monday: -
Tuesday: 30min on crosstrainer + leg and butt day
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: 30min on crosstrainer + leg, butt and core day
Saturday: -> Off to celebrate the new year!

2 comments:

 1. Moi Herminica!

  Voisitko tehdä postauksen, jossa antaisit vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin eli liikuntaan ja ruokavalioon? :) Olis kiva kuulla mitä sä teet yleensä salilla ja mitkä liikkeet (esim. peppu- ja jalkaliikkeet) on sun mielestä parhaita sekä vinkkejä esimerkiks juoksuharrastuksen alottamiseen! :)

  Huomasin muuten, että kerroit jossain postauksessa, ettei makeutusaineita sisältäviä tuotteita kannata käyttää. Lisääkö ne siis esimerkiksi ruokahalua tai aiheuttaako muita oireita?

  Kiitos jo etukäteen :)

  ReplyDelete
 2. Voin toki, aihe vaan on hullun laaja niin täytyy niitä jaella hieman osiin ja koittaa vähän pintapuolisemmin kertoilla sitten mutta mahd. tyhjentävästi kuitenkin :)

  Parhaita mitä myös itse sisällytän jalkapeppu-ojelmaan on loitontajat ja lähentäjät, reisien ojennus (koukistusta en tee salilla erikseen kun se lihasryhmä on aina hullun vahva mulla ja reenautuu muissa liikkeissä), jalkaprässi, syväkyykyt, askelkyykyt, glute bridge ja sitten mun kaikista lempparein hip thrust :)! Tietenki tuohon vielä alkulämpät alkuveryttelyt ja sitte lopuks istuma-asennosta hyppyjä niin korkeelle kun jaloista lähtee kunnes o kuollu ja valmis loppuveryttelyihin! :D

  Oot oikeessa. Eli syö mielummin oikeaa sokeria kuin esim aspartaamia ja muita ihania myrkkyjä, valkosta sokeria mieluummin kannattaa syödä intiaanisokeria ja steviaa ja käyttää luomuhunajaa, mitä ei siis ole jatkettu sokerilla. :) Keinomakeuttajat ja ne light- tuotteet huijaa tosiaan kroppaa niin että makean maistaa mutta siitä saatavia kalorimääriä ei kroppa rekisteröi koska ne on yleensä kalorittomia, se taas ajaa kropan edelleen siihen että se hankkii kalorit polttoaineeks vielä jostakin ylimääräsestä, eli toisin sanoen huijaa kroppaa syömään enemmän ja niillä on monia muitakin aittavaikutuksia. Esim aspartaami tuhoaa myös hermosoluja.

  ReplyDelete